موسسه فرهنگی طلوع

متوسطه دوره دوم

نشریات و مقالات

  • شیرین کننده های جایگزین شکر در صنایع غذایی
    شیرین کننده های جایگزین شکر در صنایع غذایی

    شیرین‌کننده‌‌ها عامل طعم‌دهنده و جزئی جدانشدنی از زنجیره غذایی هستند که همواره از مهم‌ترین ترکیبات در صنایع غذایی تلقی می‌شوند.

    • تعداد بازدید : ۹۱
  • آیا تلفن‌ همراه دانش‌آموزان را کندذهن‌ کرده است؟
    آیا تلفن‌ همراه دانش‌آموزان را کندذهن‌ کرده است؟

    آخرین گزارش برنامه بین‌المللی ارزیابی دانش‌آموزان، موسوم به پی‌آی‌اس‌اِی، به سه دلیل گوشی‌های همراه را مقصر اصلی ضعف عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان در سال‌های اخیر می‌داند.

    • تعداد بازدید : ۱۷۴
  • رسانه و نوجوانان، تعامل ها و راهکارها
    رسانه و نوجوانان، تعامل ها و راهکارها

    ایجاد فضاهای جدید با تعاملات جدید در بسیاری از حوزه ها تعریف جدید از امور را به میان آورده است. فضاها و تعاملات یادشده فرصتها و تهدیدهایی را به همراه دارند. پرسش اینجاست که در مواجهه با تهدیدات رسانه ...

    • تعداد بازدید : ۱۱۰۱
  • مهارت خودشناسی
    مهارت خودشناسی

    با توجه به اينکه انسان در هر مرحله از دوران رشد، واجد ويژگيها و صفات خاصي مي باشد، شناخت جوانان در اين زمينه، مي تواند به لحاظ تطبيق دادن جلوه هاي رفتاري با معيارهاي رشد، ذهن نسل جوان را آرامش خاطر بب...

    • تعداد بازدید : ۱۱۷۱